Welkom bij SAKAK

Welkom op de website van S.A.K.A.K.

Business club De Sakak is een in 2007 in het Gooi opgerichte kickboks business club en De Sakak is daarmee de oudste Kickboks Business club ter wereld. De Sakak is een besloten vereniging en biedt een veilige omgeving waar de leden op een leuke en sportieve manier de kickbokssport kunnen beoefenen en op informele wijze hun relatienetwerk kunnen onderhouden en versterken.

Kickboksen heeft helaas nog steeds een negatief imago en te vaak komt onze geliefde sport negatief in het nieuws. Ten onrechte wordt kickboksen vaak gezien als een gevaarlijke sport voor asociale en onbeheerste randfiguren. Volgens ons is dat een volstrekt verkeerd beeld en om dit imago te verbeteren hebben we De Vereniging Sakak opgericht. Beheersing staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en een ieder die met ons mee traint moet zich veilig voelen. Beheersing van de kickbokstechniek vinden wij belangrijk, mentale beheersing nog belangrijker. Haantjesgedrag wordt niet getolereerd. Kickboksen is een fantastische (en verslavende) sport en naast een full body workout maakt kickboksen je ook mentaal sterker en gelukkiger.

De Vereniging Sakak heeft een besloten karakter. Het lidmaatschap staat open voor mannen die de leeftijd van 35 jaar hebben bereikt. Het lidmaatschap van De Sakak is onderverdeeld in verschillende categorieën, welke worden beschreven in het aanmeldformulier.

Over SAKAK

Naarden

Almere

SAKAK Legends

SAKAK Competitie

SAKAK Merchandising